Η παράταξη «Νέα Εποχή» για τη ράμπα ΑμεΑ

153

Ειλικρινά χαιρόμαστε επειδή, όπως ισχυρίζεται ο Δήμος Αγιάς, δεν έγινε καμία ζημιά στον μηχανισμό της  3ης κατά σειρά ράμπας ΑΜΕΑ στην Κ. Σωτηρίτσα.

Όμως οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι την επόμενη ακριβώς ημέρα, οι υπεύθυνοι του Δήμου Αγιάς, άρον-άρον μάζεψαν την εγκατάσταση από την παραλία και δεν την άφησαν για τους λόγους που αναφέρει η απάντησή τους. Αυτό μάλλον επιβεβαιώνει τις δικές μας ανησυχίες για προχειρότητα. Η απομάκρυνση της ράμπας θα έπρεπε να είχε γίνει πριν την κακοκαιρία. Μια κακοκαιρία που όλοι γνώριζαν εδώ και ημέρες ότι επρόκειτο να συμβεί. Απλά ξέχασαν. Επομένως οι αιτιάσεις της Δημοτικής αρχής περισσότερο με φθηνές δικαιολογίες μοιάζουν παρά με πραγματικούς και δίκαιους λόγους.

Κι επειδή κατηγορηθήκαμε κι εμείς, και όλοι όσοι εξέφρασαν την ανησυχία τους ή την δυσφορία τους για το γεγονός για μικροπολιτική,  μικροπολιτική είναι να στήνεις ψιλοφιέστες περί τύρου και αχλαδιού. Μικροπολιτική δεν είναι το να προστατεύεις τα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη. Ας μάθουν επιτέλους να δέχονται την κριτική.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here