Η παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ κοντά στους συναδέλφους της Λάρισας και Βόλου

93

Ο Κώτσιος Αθανάσιος, επικεφαλής του Νομαρχιακού Παραρτήματος της ΟΤΟΕ νομού Λάρισας και Υποψήφιος με την παράταξη ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ “, επικεφαλής της οποίας είναι ο Γιάννης Πούπκος με δελτίο τύπου προς την εφημερίδα ILARISSA ενημερώνει τους Τραπεζοϋπαλλήλους για τις επισκέψεις της παράταξης “ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ” στα Καταστήματα Λάρισας και Βόλου.

Στις 18 Οκτωβρίου, Κλιμάκιο της παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, που αποτελούνταν από τους Αθανασίου Χρήστος (Κατάστημα Καρδίτσας), Κορθάς Σπύρος (Κατάστημα Τρικάλων), Καλαθάς Σωτήριος (Κατάστημα Τρικάλων) και Κώτσιος Αθανάσιος (Κατάστημα Λάρισας), επισκέφθηκε τους Συναδέλφους των Καταστημάτων Λάρισας και Βόλου.
Όλα τα μέλη του Κλιμακίου είχαν διεξοδικές και εποικοδομητικές συζητήσεις με όλους τους Συναδέλφους των παραπάνω Καταστημάτων για τα καθημερινά Εργασιακά τους Προβλήματα.
Οι Συνάδελφοι εξέφρασαν την Ανησυχία τους και την Ανασφάλεια τους για το Εργασιακό τους μέλλον δεδομένου και της έλλειψης Ενημέρωσής τους από τις Συνεργαζόμενες Παρατάξεις ΔΗ.ΣΥ.Ε και ΔΑΚΕ που Διοικούσαν τον Σύλλογο Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας, τον ΣΥΕΤΕ την προηγούμενη 3ετία.

Εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για τις συνεχόμενες αλλαγές από την Διοίκηση της Τράπεζας, στον τρόπο λειτουργίας της Εθνικής Τράπεζας εις βάρος του προσωπικού της και την Αδυναμία και Απραξία των Συνεργαζόμενων Παρατάξεων ΔΗ.ΣΥ.Ε και ΔΑΚΕ που είχαν τα ηνία του ΣΥΕΤΕ να προστατεύσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα που καταπατούνται καθημερινά από την Διοίκηση.

Τα Μέλη του Κλιμακίου ακούσαμε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα των συναδέλφων στα Καταστήματα Λάρισας και Βόλου και δεσμευτήκαμε ότι Προτεραιότητα της Παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ με Επικεφαλής τον Γιάννη Πούπκο, αμέσως μετά τις εκλογές είναι να Αγωνιστεί για την Επίλυσή τους !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here