Η «Οδύσσεια» στη Λάρισα στον Πολυχώρο ΘΕΣΣΑΛΙΑ από τις 9 Μαρτίου 2020

263

Το κορυφαίο μυθολογικό πάρκο ύστερα από 4 μήνες λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη με soldout επισκέψεων, έρχεται τον Μάρτιο στη Λάρισα και στον Πολυχώρο ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων συνεχίζοντας τη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων και ύστερα από την επιτυχημένη λειτουργία της Έκθεσης Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας η οποία ολοκληρώθηκε με τεράστια επισκεψιμότητα, φιλοξενεί την «Οδύσσεια», την κορυφαία θεματική εμπειρία της χρονιάς.

Με την υπογραφή της κορυφαίας δημιουργικής ομάδας των μεγάλων πάρκων “DreamWorkers” και την “Eksagon Exhibitions” με την επιστημονική καθοδήγηση του πανεπιστημιακού Ιωάννη Καζάζη, η επιστροφή του Οδυσσέα στην Ιθάκη παρουσιάζεται μέσα από εκπληκτικά κείμενα, ρομποτικά εκθέματα και τεχνολογικές παρεμβάσεις υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, οι οποίες συγκέντρωσαν τα πλέον θετικά σχόλια όσων την παρακολούθησαν στη Θεσσαλονίκη.

Ήδη με την έναρξη λειτουργίας του τμήματος κρατήσεων, το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο, γεγονός που φανερώνει ότι η «Οδύσσεια» θα αποτελέσει πραγματικό πόλο έλξης επισκεπτών κάθε ηλικίας από την ευρύτερη περιοχή.

Όσον αφορά τις επισκέψεις των σχολικών μονάδων το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, καθώς από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας του τμήματος κρατήσεων πολλά σχολεία έχουν οριστικοποιήσει την επίσκεψή τους στο πάρκο.

Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς ότι λόγω του μεγάλους ενδιαφέροντος απαιτείται η άμεσα η επικοινωνία με το τμήμα κρατήσεων, έτσι ώστε να οριστικοποιηθεί τόσο η ημερομηνία επίσκεψης, όσο και ο αριθμός των επισκεπτών.

Πληροφορίες καθημερινά στο τηλέφωνο 2410.549882, σε εργάσιμες ώρες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here