Η NASA “προσγειώνεται” στη Λάρισα από τις 18 έως 20 Οκτωβρίου 2019

424

Ο φορέας Βιομιμητισμού Ελλάδος, έρευνα και καινοτομία Biomimicry Greece Researchand Innovation σε συνεργασία με τοΙνστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότηταςδιοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον Διεθνή Διαστημικό Διαγωνισμό και Συνέδριο της ΝASA , Space Apps Challenge Larissa 2019 από 18έως 20 Οκτωβρίου 2019 στη Λάρισα.Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κτίριο της Ιατρικής Σχολής στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Συνοπτικό Πρόγραμμα
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 (ώρα 19:00-22:00): Έναρξη με ομιλίες και παρουσιάσεις
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 (ώρα 14:00-20:00):Οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν σε ιδέες και προσκλήσεις της ΝΑSA
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019(ώρα 10:00-15:00): Παρουσίαση ιδεών, υποβολή στην NASAκαι απονομή βραβείων.

Η Συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ! Για την εγγραφή σας συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα https://forms.gle/ancc9uFfj3bxfihk8.Στους νικητές θα απονεμηθούν βραβεία όπως ταξίδι σε χώρα της Ευρώπης για διάστημα ενός μήνα με χρηματοδότηση για να φιλοξενηθεί σε κάποια επιχείρηση καθώς και κάποια άλλα.
Λίγα λόγια για τη διοργάνωση
Ο Διεθνής Διαγωνισμός NASASpaceAppsChallenge, του προγράμματος Ανοικτής Καινοτομίας της ΝASA, συμπεριλαμβάνεται στους μεγαλύτερους παγκόσμιους hackathon, στον οποίο συμμετέχουν ομάδες επιστημόνων, εκπαιδευτών, μηχανολόγων, σχεδιαστές, επιχειρηματίες, μαθητές, καλλιτέχνες, άτομα από το ευρύ πεδίο της τεχνολογίας, των υπολογιστών αλλά και παράλληλα από κάθε είδους ειδικότητα. Μέσα σε 48 ώρες οι συμμετέχοντες καλούνται να συνεργαστούν και να προτείνουν λύσεις σε προκλήσεις σχετικά με τη γη και το διάστημα.
Στο NASASpaceAppsChallengeόλοι είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν. Εάν ενδιαφέρεστε για τη διαστημική επιστήμη και την εξερεύνηση, είστε δημιουργικοί και θέλετε να λύσετε προβλήματα τότε ο διαγωνισμός σας περιμένει!
Περισσότεροι από 18.000 άνθρωποι από 75 χώρες και σε 200 πόλεις σε όλο τον κόσμο συμμετείχαν στην πρόκληση του 2018 International SpaceAppsChallenge. Περισσότερες πληροφορίες για τον Διαγωνισμό καθώς και τις φετινές προκλήσεις (challenges) θα βρείτε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here