Η NANIS SECURITY υπηρετεί την κοινωνία, στηρίζοντας τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας της Ελασσόνας.

661

Η NANIS SECURITY υπηρετεί την κοινωνία “serving the community” στηρίζοντας τους συμπολίτες της που έχουν πληγεί από τον καταστροφικό σεισμό στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας. Έτσι, ανταποκρινόμενη στο κάλεσματου Δήμου Ελασσόνας και στις προσωπικές ενέργειες των κ.κ Ζιάννα Δ. και Σαββίδη Ν., προχώρησε στη συλλογή και παράδοση ειδών πρώτης (α’) ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που έχουν ξεσπιτωθεί λόγω του σεισμού.

Τα είδη α’ ανάγκης(τρόφιμα, νερά σε ατομική συσκευασία) που παρέδωσαν προσωπικά οι Γενικός Δ/ντής, και Δ/ντής Προσωπικού της NANIS SECURITY, κ Νάνης Δ και Νάνης Αθ. αντίστοιχα, παρέλαβε για λογαριασμό του Δήμου Ελασσόνας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού/Κοινωνικής Πρόνοιας κα Καρκαβανίδου Ε.

Συγκεκριμένα, τα είδη που ζητήθηκαν από την Υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου, εν συνεχεία σχετικής αλληλογραφίας, ήταν: εμφιαλωμένα νερά, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, κρουασάν, κριτσίνια, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, μωρομάντηλα, μάσκες, αντισηπτικά, κ.α.

Να σημειωθεί, κατ’όπιν διευκρινιστικών οδηγιών της κας Αντιδημάρχου, ότι όλα τα προσφερόμενα είδη θ ’αποστέλλονται-παραδίδονται στο Κ.Ε.Π. Ελασσόνας, αφού πρωτίστως οι ενδιαφερόμενοι παροχής βοηθείας επικοινωνούν στο 2493350107/6973001377(κα. Βαλιώτη-κα. Γκαλίτσιου), για να γίνει η σχετική μέριμνα αποφυγής συσσώρευσης των ειδών. Επίσης, παρακαλούνται(κατ’οπιν αιτήματος της καςΑντιδημάρχου) όλοι οι πολίτες-οργανισμοί-εταιρείες, που μεταβαίνουν οι ίδιοι με εκπρόσωπούς τους στην Ελασσόνα, για να παραδώσουν τα αιτούμενα είδη βοήθειας, να μην διανείμουν οι ίδιοι αυτά στα κατά τόπους σημεία όπου βρίσκονται οι σεισμοπαθείς συμπολίτες μας, συνδράμοντας έτσι στην προσπάθεια αποτροπής εξάπλωσης του covid-19.

Μπροστά σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, η ελάχιστη προσφορά όλων μας είναι αναγκαία προκειμένου να ανακουφιστούν οι συνάνθρωποί μας σ’αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουν. Η NANISSECURITY με την βοήθεια και του συνεργάτη της SIGMASECURITYδείχνοντας έμπρακτα κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη επιβεβαίωσε πως βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες της στα υπηρετώντας την κοινωνία.

Θα ακολουθήσει και δεύτερη φάση βοήθειας, αξίζοντας να σημειωθεί ότι όλοι μπορούν να συνδράμουν στην τόσο δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι συμπολίτες μας, καταπραΰνοντάς τους. Η προσφορά μικρών ποσοτήτων όποιων ειδών, απ’τον καθένα μας χωριστά, αποτελεί μια μεγάλη ποσότητα όλων μας, μαζί._

www.nanisecurity.gr

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here