Οι μικροί κατασκηνωτές γίνονται υπεύθυνοι κηπουροί!

215

Μια μοναδική εμπειρία είχαν τη χαρά να νιώσουν οι μικροί κατασκηνωτές του προγράμματος “Κατασκήνωση στην Πόλη – 2020” που συμμετείχαν στη δράση της Γεωτεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαρισαίων.

Ο περιβαλλοντολόγος κ. Χρήστος Μανούσος ξενάγησε τα παιδιά και τους συνοδούς τους στο χώρο της Γεωτεχνικής Εκθεσης, τους ενημέρωσε για τις κατηγορίες δέντρων και φυτών, τον τρόπο ποτίσματος και φροντίδας τους καθώς και για τα εργαλεία και μηχανήματα κηπουρικής.
Οι μικροί κατασκηνωτές, που μεταμορφώθηκαν σε υπεύθυνους κηπουρούς , είχαν τη χαρά να νιώσουν την άμεση επαφή με τη γη, να σκάψουν στο χώμα και φυτέψουν λουλούδια που τους παρείχε η Γεωτεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων.
Το πρόγραμμα “Κατασκήνωση στην Πόλη” προσπαθεί να καλύψει ποιοτικά τις καλοκαιρινές ανάγκες όλων των παιδιών και να τους καλλιεργήσει την αγάπη και σεβασμό για τη φύση, το περιβάλλον, την πόλη τους!
Την όμορφη δράση παρακολούθησε και η συντονίστρια του προγράμματος “Κατασκήνωση στην Πόλη” κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου, Διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here