Η κοινότητα Τερψιθέας κοντά στους σεισμόπληκτους

312

Η Κοινότητα Τερψιθέας ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των συμπολιτών μας που έπληξε ο σεισμός, συγκέντρωσε με τη βοήθεια των κατοίκων της περιοχής σημαντική ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Τα προϊόντα παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων από τον πρόεδρο, κύριο Νότα Κωνσταντίνο και την αντιπρόεδρο, κυρία Θεοχάρη Πολυξένη, παρουσία του κυρίου Σωτήρη Βούλγαρη, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, Μανωλάκη 9-11.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here