Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου συνεχίζει απρόσκοπτα το Φιλανθρωπικό της έργο

362

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας, συνεχίζει απρόσκοπτα να επιτελεί το σημαντικό φιλανθρωπικό της έργο σε τοπικό επίπεδο, ανακουφίζοντας και προστατεύοντας τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, ενώ συμπαρίσταται στους έχοντας ανάγκη όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά, απαλύνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τον ανθρώπινο πόνο, τόσο στις δύο πόλεις της Λάρισας και του Τυρνάβου, όσο και στα περίχωρα αυτών.
Το Γενικό Φιλόπτωχο της Μητροπόλεως και οι ενοριακές Λογίες φρόντισαν να παραδώσουν κατ’ οίκον πλούσια δέματα σε όλες τις οικογένειες που χρήζουν βοηθείας, ώστε κανένα σπίτι να μη μείνει χωρίς τα απαραίτητα, από την πρώτη μέρα που οι συμπολίτες μας ακολούθησαν την προτροπή « Μένουμε σπίτι », έως και σήμερα, ενώ προσδοκεί, ως φιλόστοργος μητέρα, ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στους ενδεείς αδελφούς, παρ’ όλες τις δυσκολίες που προξενούνται από το κλείσιμο των ενοριών .
Με τη σειρά της η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστεί τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαρίσης κ. Απόστολο Κομνό για την αποστολή της ευχαριστήριας επιστολής που έλαβε, ως αναφορά την προσφορά μας προς το Νοσηλευτικό Ίδρυμα και επιπλέον, ευχαριστεί και όλες τις αλυσίδες των καταστημάτων που συνεισέφεραν αγαθά προκειμένου να μπορέσουμε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τη λειτουργία των Ευαγών Ιδρυμάτων μας.
Τέλος, απευθύνει έκκληση για τη συμμετοχή όσων το δυνατόν περισσοτέρων αδελφών μας στην υπαίθρια αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί, αύριο το πρωί, στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ