Η Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων δίπλα στους πλημμυροπαθείς

244

Κείμενο – Φωτογραφίες: Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

Ένας μήνας συμπληρώθηκε (18 / 09 / 2020 ) από το πέρασμα του “ΙΑΝΟΥ”, από την Π.Ε. Καρδίτσας και την Π.Ε. Λαρίσης ( ευρύτερη περιοχή Φαρσάλων), αφήνοντας πίσω ανυπολόγιστες καταστροφές, πρωτοφανείς για τα Ελληνικά δεδομένα.

Οι πληγέντες συνάνθρωποί μας βρίσκονται σε συνεχή δοκιμασία, αφού αποχωρίστηκαν προσφιλή τους πρόσωπα, είδαν ” κόπους μιας ζωής ” να εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες, υποδομές πενήντα ετών να καταστρέφονται και τα ψυχικά τους αποθέματα να εξαντλούνται.

Σε ορισμένους Ορθοδόξους Χριστιανούς μπορεί να κλονίστηκε και η πίστη τους. Ο Χριστός δεν μας εγκαταλείπει! Θέλει όμως την μετάνοια και την προσευχή μας.

Η Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων με την ευλογία και την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου της, κ. Τιμοθέου, βρίσκεται από την στιγμή που οι καιρικές συνθήκες επέτρεψαν, δίπλα στους δοκιμαζομένους συνανθρώπους μας και με στοχευμένες ενέργειες προσπαθεί να τους ανακουφίσει.

Ας προσευχηθούμε στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, να Αναπαύσει τις ψυχές των τεσσάρων συνανθρώπων μας, που έφυγαν βιαίως από τον παρόντα κόσμο κατά την εξέλιξη αυτού του ακραίου καιρικού φαινομένου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here