Η ετήσια «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make-A-Wish (ΦΩΤΟ)

99

Ο Αναστάσης, ως νέος αστυνομικός, επέβαλε την τάξη και με τη σφυρίχτρα του και κάλεσε το κοινό να τακτοποιηθεί στην κατάμεστη αίθουσα. Ο Μενέλαος έκλεψε την παράσταση και «αφηγήθηκε» την ευχή του, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, πάντα με δύναμη και αισιοδοξία. Η Σοφία μίλησε για τον Παναγιώτη, που μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, αλλά η ανάμνηση της ευχής του, την κρατά δυνατή και σε κάθε μνήμη της χαμογελά.

Η βραδιά του «Ευχαριστώ» του Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Πέμπτη 23 Ιουνίου με τη συμμετοχή πολλών εθελοντών, φίλων και μελών του οργανισμού, που τόσοι άνθρωποι και εταιρείες υποστηρίζουν με τόση αγάπη για τον πιο σημαντικό σκοπό επί γης! Τις ευχές παιδιών…

Με την παρουσία της τίμησε την εκδήλωση και η Λαρισαία, Διευθύντρια Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, Εύη Καντώνια που συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Δείτε φωτογραφίες:

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Make- Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος εύχομαι αμεγαλώσω A Υρήγορα.."

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "να ....εύχομαι μεγαλώσω γρήγορα.."

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Make-A-Wish Ευχή Ελλάδος Make A-Wish. Make-A-Wis Ευχή Ελλάδος Make-A-Wish. A-Wish. α-Ευχή Ελλάδος ke-A-Wish. άνε-Μια-Ευχή Ελλάδος M Make A-Wis Ευχή Ελλάδος ish. δος Make A-Wish. Κάνε-Μι Ευχή Ελλάδος Make- Κάνε-Μια-Ε Ma ake- A-W Κάνε -Μια- υχή Ελλό ke-A-Wish. άνε-Μια-Ευχή λλάδος Make A-Wis Κάνε- Μια Ευχή Ελλάδος PAPERPACK Wish. λλάδος Ma"

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Make- Wish. Ελλάδος Make- Ελλάδ Make A-Wish. λλάδος A-Wish. Ευχή Ελλάδος Make- A-Wish. Κάνε Make A-Wish. Ελλάδος Make -Ευχή Ευχή Ελλάδος Mak Κάνι Make AWish Make A-Wish. KάvE- Μια Ευχή λλάδος Mal A-W υχήΕλλά -A-Wish. α-Ευχή Ελλάδος Make h. Wish. Make A-Wish Κάνε Μια- υχή λλάδος Make A-Wish. Make- e-A-Wish. Ελλάδος Tahch sh. Make A-Wish Κάνε ια-Ευχή Ελλάδος"

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και γυαλιά

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "....εύχομαι μεγαλώσω ρήγορα.."Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here