Η Χορωδία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Λάρισας στην Καρδίτσα

200

Εντυπωσίασε με τη συμμετοχή της η χορωδία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας ”ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ ” υπό τη διεύθυνση της μουσικού Βασιλικής Κουγιάννη στο 37ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mouzaki Palace Hotel.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος χορωδιακός θεσμός της Ελλάδας, οργανώνεται από το 1983, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Παιδείας, με τη συμβολή της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας, του Δήμου Μουζακίου, του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας.
Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν η Suzana Kostic, Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου των Τεχνών του Νις της Σερβίας και η Ivana Mirovic, Καθηγήτρια και Μαέστρος του Πανεπιστημίου του Νις της Σερβίας
Ο Αντιδήμαρχος Μουζακίου κ.Νίκος Πούπης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ Νίκος Ευθυμιάδης καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τους χορωδούς για τη συμμετοχή τους.
Παραβρέθηκαν επίσης η Δ/ντρια Π/Ε/Λάρισας κ. Σοφία Παπαδοπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας ”ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ ” κ. Δημήτριος Παπαποστόλου, η Γεν.Γραμματέας και ο Ταμίας του Δ.Σ. του Συλλόγου,κ.κ Λούτσου Ζαφειρία και Νάστος Γεώργιος αντίστοιχα, ο αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας κ Χρίστος Τσιούλκας και οι αιρετοί ΠΥΣΠΕ Λάρισας κ.κ.Δραγανιδάκης Δημήτριος και Σίμος Βασίλειος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here