Η ανθρωπιά είναι… στο αίμα των Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης (φώτο)

358

Η ανθρωπιά νίκησε το…φόβο στη τακτική εθελοντική αιμοδοσία της Φαλάνης που έγινε την Κυριακή. Ήταν όλοι εκεί… για να προσφέρουν στο συνάνθρωπο. Τακτικοί αιμοδότες και ακόμη περισσότεροι μαζί με του νέους που προσήλθαν …Οι 110 μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν ανέδειξαν το μεγαλείο της ψυχής… στην εποχή μετά κορωνοϊού … που “ήθελε” στην όλη διαδικασία μάσκες, γάντια και αντισηπτικά….

“Τα χαμόγελα μας…φάνηκαν και μέσα από τις μάσκες που έπρεπε να φοράμε, γιατί χαμογελούσαν τα μάτια μας…Μεγάλωσε η αγκαλιά μας σήμερα…Η ανθρωπιά είναι στο…αίμα μας” είπαν τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης και η Πρόεδρος τους Ειρήνη Μάνη, βλέποντας την “μετάγγιση καρδιάς” να γίνεται θεσμός γνωστός πια, εντός και εκτός συνόρων της περιοχής…

Με το χέρι στην καρδιά έδειξαν τα συναισθήματά τους στους γιατρούς και νοσηλευτές του Τμήματος Αιμοδοσίας Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, που αποτελούν συνοδοιπόροι τους σε αυτό το μεγάλο ταξίδι…με οδηγό το συνάνθρωπο και εφόδια την πίστη τους και την ευαισθησία τους πάνω στις αξίες που πρεσβεύουν….

Ένα τεράστιο ευχαριστώ, είπαν οι άνθρωποι του Συλλόγου στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων Γιώργο Ζαούτσο και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελoντών Αιμοδοτών για το υγειονομικό υλικό που προσέφεραν στους αιμοδότες, στον υπεύθυνο Πωλήσεων και Παραγωγής της PROMOTEAM για τη δωρεά μασκών σε όλους τους αιμοδότες με το λογότυπο του Συλλόγου, το Γιώργο Δριστέλλα και Σωτήρη Παραφέστα για την προσφορά Catering καθ’όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας, τον Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας που συμπορεύονται ακούραστοι πάντοτε μαζί τους .

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης, ευχαρίστησε και την αντιδήμαρχο Ρίτα Απρίλη καθώς και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Κωνσταντίνο Λυγούρα για την επίσκεψή τους και την εμψύχωσή τους στους αιμοδότες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here