Η Άννα Βαγενά στις εκδηλώσεις για τα 36 χρόνια από την ίδρυση του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού “Αθήνα 9.84”

1624

Στις εκδηλώσεις για τα 36 χρόνια από την ίδρυση του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού «Αθήνα 9.84» και την ονοματοδοσία του Αμφιθεάτρου «Μιλτιάδης Έβερτ», στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων, παραβρέθηκε σήμερα 31/5 η κ. Άννα Βαγενά και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με χαρά δέχτηκα την πρόσκληση να παραβρεθώ σήμερα σ’ αυτή την ωραία γιορτή. Ο «Αθήνα 9.84» που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του αείμνηστου τότε Δημάρχου Αθηναίων Μιλτιάδη Έβερτ, το 1987, ήταν ο πρώτος δημοτικός σταθμός ελεύθερης ραδιοφωνίας. Μέχρι τότε εξέπεμπαν μόνο τα κρατικά ραδιόφωνα. Το γεγονός αυτό είχε χαιρετιστεί τότε, από όλους σχεδόν τους καλλιτέχνες, σαν ένα θετικό γεγονός. Ο σύντροφός μου Λουκιανός Κηλαηδόνης ήταν από τους πρώτους που στήριξε αυτόν τον σταθμό, συνεργάστηκε με τον εξαιρετικό ιδρυτικό Διευθυντή του σταθμού κ. Γιάννη Τζανετάκο και για ένα διάστημα είχε μόνιμη δική του εκπομπή σε αυτόν.
Η ονοματοδοσία «Μιλτιάδης Έβερτ» του Αμφιθεάτρου της «Τεχνόπολης» του Δήμου Αθηναίων τιμά έναν Δήμαρχο που υπήρξε πρωτοπόρος σε αυτόν τον τομέα.

Στη φωτογραφία: Η Άννα Βαγενά, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Γιασεμί Κηλαηδόνη και η Λίνα Νικολακοπούλου (31/05/2023)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ