Η Ανάβρα, πρώτη Κοινότητα του Δήμου Αγιάς για την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος συλλογής απορριμμάτων «πόρτα – πόρτα».

43

Την Πέμπτη 22/9/2022 στις 19:30 (07:30μ.μ.), στο Πνευματικό Κέντρο της Κοινότητας Ανάβρας, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τη σωστή χρήση των ατομικών κάδων για τα κοινά απορρίμματα, που θα παραδοθούν στους πολίτες και για τις ώρες και ημέρες αποκομιδής τους.

Οι συγκεκριμένοι κάδοι, παρέχονται δωρεάν στους πολίτες – κατοίκους, προκειμένου να τοποθετούν σε αυτούς τα αντίστοιχα απορρίμματα, ώστε να ακολουθεί η συλλογή τους πόρτα – πόρτα από την Υπηρεσία.

Παράλληλα, θα γίνει ενημέρωση και για την τοποθέτηση μπλε κάδων συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών, ώστε με την πύκνωση του δικτύου, να έχουμε μπλε κάδους πλησιέστερα των νοικοκυριών, καθώς και για την μελλοντική τοποθέτηση νέων κάδων κομποστοποίησης, για άλλα υλικά ανακύκλωσης. Παραλληλα θα παραχωρηθούν δωρεάν σε όσους πολίτες επιθυμούν ατομικοί κάδοι κομποστοποίησης, όπως προβλέπονται στο τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here