Η Alfa Wood Group στην τελετή αποφοίτησης του Τμ. Δασολογίας Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

268

O Όμιλος Alfa Wood αποδεχόμενος την πρόσκληση του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στα πλαίσια της εκδήλωσης ορκωμοσίας αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας & Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο» και «Πολυλειτουργική Διαχείριση Δασικών Οικοσυστημάτων & Βιοοικονομία», του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού, της απονομής βραβείων και τιμητικών πλακετών και της ημέρας καριέρας, είχε την τιμή να παρουσιάσει τις δραστηριότητές του στους φοιτητές, απόφοιτους & μελλοντικούς συνεργάτες στον κλάδο της βιομηχανίας ξύλου, παρουσία των κ.κ. Καθηγητών και Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30/03/2022 στις άρτιες εγκαταστάσεις του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού στην Καρδίτσα.
Τον Όμιλο εκπροσώπησαν η κα Ιωάννα Δημάκη, Διευθύντρια Marketing και τα στελέχη του Τμ. Προμηθειών και Τμ. Ποιοτικού Ελέγχου κ.κ. Ιωάννης Δελφός & Αλέξανδρος Τσινίδης – απόφοιτοι του τμήματος – οι οποίοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μελλοντικούς τεχνολόγους του κλάδου.
Ο Όμιλος Alfa Wood παραμένοντας πιστός στις αξίες του, χαιρετίζει και υποστηρίζει έμπρακτα την ακαδημαϊκή προσπάθεια μέσω της μακροχρόνιας συνεργασίας του με το Τμήμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here