Γουργουλιάνης στον 95.7 Deejay: “Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι λάθος δρόμος…”

722

Στον 95.7 Larissa Deejay μίλησε ο Καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά τους καπνίσματος που ήταν 31 Μαϊου.

Ο κ. Γουργουλιάνης τόνισε ότι για να κόψει κανείς το τσιγάρο πρέπει να βρει το κίνητρο είτε αυτό είναι το οικονομικό είτε κάτι πιο προσωπικό. “Οι υγειονομικοί πρέπει να δίνουμε συνέχεια το παράδειγμα και να συμβουλεύουμε συνεχώς τον κόσμο για την διακοπή του καπνίσματος. Μιλάω καθημερινά σε κόσμο ακόμα και στα διόδια αν δω κάποιον, γιατί μερικές φορές η αφορμή για την διακοπή του καπνίσματος μπορεί να είναι μια απλή ιατρική συμβουλή” είπε στην εκπομπή της Φανής Γιαννιώτη ο κ. Γουργουλιάνης.

Το μυστικό για να κόψει κανείς το τσιγάρο είναι να βρει το κίνητρο και την ημερομηνία τόνισε μεταξύ άλλων, ενω όσον αφορά το ηλεκτρονικό τσιγάρο ο κ. Γουργουλιάνης είπε ότι είναι λάθος δρόμος για την διακοπή, καθώς οτιδήποτε μπαίνει στα πνευμόνια που δεν είναι καθαρός αέρας κάνει ζημιά, ενώ ανέφερε ότι οι βλαβερές συνέπειες του ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί καθώς χρειάζονται χρόνια ερευνών.

Ακούστε το απόσπασμα εδώ:

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ