Γουργουλιάνης: «Όλα αλλάξανε, ο ιός έγινε ηπιότερος και εμείς πλέον είμαστε προστατευμένοι»

91

Δηλώσεις στο ΤheNewspaper.gr παραχώρησε ο Καθηγητής Πνευμονολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, μετά το τέλος του Πανελληνίου Συνεδρίου «Ημέρες Πνευμονολογίας».

Ο κύριος Γουργουλιάνης αναφέρθηκε στην πανδημία και το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε, αλλά και για τις αναβολές που πήραν υποθέσεις ανθρώπων στο Νοσοκομείο που χρειάζονταν άμεση περίθαλψη, εξαιτίας των ΜΕΘ που είχαν γεμίσει ασφυκτικά λόγο νοσηλειών κορονοιού.

Αναλυτικά:

«Πρέπει να πούμε στον κόσμο ότι οι πανδημίες κρατάνε δυόμιση χρόνια και δεν έρχεται μια πανδημία αφού τελειώσει μια άλλη πανδημία. Η επόμενη πανδημία θα έρθει σε κάποιες δεκαετίες και τώρα θα πρέπει να σκεφτούμε όλα τα άλλα νοσήματα που αφήσαμε πίσω μας.

Όλα όσα ακυρώθηκαν (χειρουργεία κλπ) πρέπει να ξαναμπούν σε πρόγραμμα γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν πρέπει να στερηθούν την φροντίδα μας. Όλα αλλάξανε, ο ιός έγινε ηπιότερος και εμείς πλέον είμαστε προστατευμένοι και έτσι σιγά σιγά τελειώνουν οι πανδημίες, εξαντλούνται μέσω της ανοσίας».

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here