Γουργουλιάνης: “Αφού οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν, δεν έχουν νόημα τα πιστοποιητικά”

358

Ο Κ. Γουργουλιάνης Καθηγητής Πνευμονολογίας, τονίζει ότι αυξάνονται και πάλι τα κρούσματα και δηλώνει ότι ο ιός δεν εκριζώνεται και θα πρέπει να ζήσουμε με αυτόν τους επόμενους χειμώνες. Αναφέρει ακόμη για τα πιστιποιητικά εμβολιασμού ότι αφού όπως έχει αποδειχθεί οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιο, θα πρέπει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για να εισέλθεις σε καταστήματα ή σε χώρους εστίασης να καταργηθούν, κάτι που έχει γίνει ήδη σε χώρες του εξωτερικού όπως στην Ελβετία.

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή του open:

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο διαπρεπής πνευμονολόγος αίφνης «ανακάλυψε» αυτό που εμείς οι άσχετοι γνωρίζαμε εδώ και πολύν καιρό. Συμπτωματική είναι βέβαια η φωτισμένη «ανακάλυψή» του κατά τη δεδομένη χρονική στιγμή, που τα πιστοποιητικά πάνε για κατάργηση. Όχι ότι προσπαθεί να στηρίξει κι αυτός, στο βαθμό που του αναλογεί, το αφήγημα της αιτιολόγησης της παλινωδίας των διαχειριστών της φασιστικής πολιτικής ορθότητας.
    Αφού όμως κι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν, ποιος ο λόγος της απόλυσης υγειονομικών επειδή δεν εμβολιάζονται και ποιος ολόγος της ανάγκης ετήσιου εμβολιασμού;..

  2. Ο διαπρεπής πνευμονολόγος αίφνης «ανακάλυψε» αυτό που εμείς οι άσχετοι γνωρίζαμε εδώ και πολύν καιρό. Συμπτωματική είναι βέβαια η φωτισμένη «ανακάλυψή» του κατά τη δεδομένη χρονική στιγμή, που τα πιστοποιητικά πάνε για κατάργηση. Όχι ότι προσπαθεί να στηρίξει κι αυτός, στο βαθμό που του αναλογεί, το αφήγημα της αιτιολόγησης της παλινωδίας των διαχειριστών της φασιστικής πολιτικής ορθότητας.
    Αφού όμως κι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν, ποιος ο λόγος της απόλυσης υγειονομικών επειδή δεν εμβολιάζονται και ποιος ο λόγος της ανάγκης ετήσιου εμβολιασμού;..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here