Γκουντάρας: “Οι τραμπουκισμοί δε θα περάσουν, ο δημόσιος χώρος θα παραμείνει δημόσιος”

148

Ο Δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, με αφορμή το σημερινό περιστατικό της επίθεσης σε βάρος του για υπόθεση καταπάτησης δημόσιου χώρου σε παραλία του Κόκκινου Νερού σε ανάρτησή του αναφέρει ότι οι τραμπουκισμοί δε θα περάσουν και ο δημόσιος χώρος θα παραμείνει δημόσιος ενώ παραθέτει και φωτογραφίες για το πως ήταν η συγκεκριμένη περιοχή για την οποία έγινε το συμβάν.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αγιάς, όσο κι εγώ προσωπικά έχουμε την πάγια δέσμευση να προστατεύσουμε το χαρακτήρα του δημόσιου χώρου. Είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι του ρόλου μας.
Οι παραλίες του Δήμου Αγιάς είναι τμήμα του δημόσιου χώρου, πρέπει να είναι ελεύθερες και όλοι οι πολίτες δικαιούνται να έχουν ελεύθερη πρόσβαση. Αυτό το δικαίωμα των πολιτών είμαστε αποφασισμένοι και εκ του ρόλου μας, αλλά και εκ των πεποιθήσεων μας να το προστατεύσουμε με κάθε κόστος.
Η επίθεση που δέχθηκα σήμερα από καταπατητές του δημόσιου στον οικισμό του Κόκκινου Νερού, δεν ήταν απλώς μια επίθεση στο δήμαρχο και το θεσμό που εκπροσωπεί. Ήταν μια επίθεση στην αυτοδιοίκηση, στο δημόσιο χαρακτήρα των ακτών και εν τέλει, μια επίθεση στους ίδιους τους δημότες της Αγιάς, στους ίδιους τους πολίτες της χώρας.
Ευχαριστώ όλους τους δημότες της Αγιάς, τους συναδέλφους και τους φίλους από όλη την Ελλάδα για το ενδιαφέρον και τη στήριξη τους.
Οι τραμπουκισμοί δεν θα περάσουν. Ο Δημόσιος χώρος θα παραμείνει δημόσιος, οι ακτές θα παραμείνουν ελεύθερες και τα δικαιώματα των πολιτών ακέραια.
Σημ. Στις πρώτες τρεις φωτογραφίες φαίνεται πως είχε “καταντήσει” η περιοχή και στις δύο τελευταίες πως είναι πλέον σήμερα.”

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού, δέντρο και φύση

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here