Γκολ στην… Φιλανθρωπία έβαλαν στα Φάρσαλα

237

Φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους, μικροί και… μεγαλύτεροι και αγωνίστηκαν για… καλό σκοπό! Ο φιλανθρωπικός αγώνας που έλαβε χώρα χθες Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, στο βοηθητικό γήπεδο Φαρσάλων μεταξύ της ακαδημίας της Αναγέννησης Φαρσάλων και των παλαίμαχων του Αχιλλέα Φαρσάλων είχε μόνον κερδισμένους: Όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια αλλά και τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη, ειδικά σ’ αυτές τις άγιες ημέρες.
Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν την αναμέτρηση δεν πλήρωσαν εισιτήριο, αλλά έφεραν ο καθένας στο βαθμό που μπορούσε, σακούλες με τρόφιμα μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Φαρσάλων.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος και για την ιστορία, οι παλαίμαχοι επικράτησαν σε ένα χορταστικό παιχνίδι, με 5-4 των νέων.
Οι συνθέσεις των ομάδων είχαν ως εξής:
Ακαδημία Αναγέννησης Φαρσάλων: Ιακωβάκης, Μπίνας, Αρίφι, Φωτογιάννης, Φρόκου, Μερτέκης, Βλαχάκης, Θέος…. Τσιοβάρας, Κατμέρος Φώτης, Σοφαδίτης, Θεοχαρόπουλος, Αγγελακόπουλος, Παπαγεωργίου, Καλογερόπουλος, Γώγου, Σακελλαρίου Κωνσταντίνα, Ανδρεοπουλου, Λύτρα.
Παλαίμαχοι Αχιλλέα Φαρσάλων: Παπαδόπουλος, Ευθυμιάδης Β., Θεοδώρου Δ., Σμέτης, Βαρσάμης, Γιαντσίδης, Αρβανιτοζήσης Δ., Τριανταφυλλόπουλος Μ., Νάκος Β., Δανδής Κ., Σουφλέρης
Η πρωτοβουλία τέλεσε υπό την αιγίδα του ΟΠΑΚΠΑ του δήμου Φαρσάλων, ενώ μετά το τέλος του αγώνα, η αντιδήμαρχος Φαρσάλων, αρμόδια για το Κοινωνικό Παντοπωλείο κ. Σοφία Χατζηπλή παρέλαβε τα συγκεντρωμένα τρόφιμα, συγχαίροντας όλους όσους συμμετείχαν αλλά και έδωσαν το παρόν στηρίζοντας έμπρακτα μία σημαντική κοινωνική δομή του δήμου.
Το παρόν επίσης έδωσαν ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρήστος Μπασαγιάννης καθώς και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κατωχωρίου κ. Βασίλης Βασιλόπουλος, αλλά και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων καθώς και πολίτες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here