Γιώργος Κατσιαντώνης από Γιορτή Χαλβά Φαρσάλων : “Θεσμός αναλλοίωτος στη χρόνια κρίση”

521

“Είναι γεγονός πως τα Φάρσαλα, διαθέτουν ένα θεσμό αναλλοίωτο στο χρόνο και στην ατελείωτη κρίση που βιώνει η χώρα μας. Η γιορτή Χαλβά Φαρσάλων, που η αναγνωρισιμότητά της ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα, αναδεικνύει την εμπορικότητα, μέσα από την ποιότητα της πιο αυθεντικής μορφής ενός δυναμικού προϊόντος” επισήμανε κατά την επίσκεψή του στην “13 Γιορτή Χαλβά” στα Φάρσαλα ο Βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ Γιώργος Κατσιαντώνης.

Τόνισε την αναγκαιότητα μείωσης των δυσβάσταχτων φόρων, προκειμένου να “ανασάνουν” οι επιχειρηματίες και να οδηγηθούν στην πρόοδο λέγοντας ότι ” η εμμονή της κυβέρνησης στην φοροκαταιγίδα… πνίγει τους εμπόρους που διαθέτουν ισχυρή θέληση για τόνωση της οικονομίας , μέσα από τις στοχευμένες δράσεις που επιχειρούν”.

Μιλώντας με εμπόρους ο Γιώργος Κατσιαντώνης κατά την περιοδεία του στα περίπτερά τους, άκουσε τις ανάγκες τους, κατέγραψε τους προβληματισμούς τους και συμφώνησε ότι ο κρατικός μηχανισμός βάζει… φρένο σε πρωτοβουλίες , που θα ενεργοποιήσουν το μοχλό ανάπτυξης μέσα σε ένα πλαίσιο υγιούς και σταδιακά αυξανόμενης επιχειρηματικότητας.

” Τα Φάρσαλα, όπως και ολόκληρη η Θεσσαλία αποτελούν… φιλέτο επιχειρηματικό, αγροτικό και τουριστικό, που δε λαμβάνει αποδοχής και εκμετάλλευσης της σημερινής κυβέρνησης, και αυτό είναι αδιανόητο” τόνισε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, που συνεχάρη τους συλλόγους και τους παραγωγούς, για την εξαιρετική προβολή των δράσεων και των ποιοτικών προϊόντων τους.

Τα θερμά του συγχαρητήρια έδωσε ο Γιώργος Κατσιαντώνης στο Δήμο Φαρσάλων και στο Δήμαρχο Άρη Καραχάλιο, για την άψογη για ακόμη μία χρονιά διοργάνωση, που μαζί με τη δυναμική συμβολή του Συλλόγου Χαλβαδοποιών- Ζαχαροπλαστών και την αμέριστη συμβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Επιμελητηρίου Λάρισας , ανέδειξαν τη γόνιμη τοπική αγορά της περιοχής , που “τρέχει” με γοργά βήματα, παρά τα εμπόδια που βρίσκει μπροστά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here