Για πρώτη φορά στη Λάρισα Beauty and Fashion Exclusive Seminar από το IEK AKMH

435

To IEK AKMH προσκαλεί σπουδαστές, επαγγελματίες και φίλους της ομορφιάς και της μόδας,την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, σε ένα ξεχωριστόBeauty and Fashion Exclusive Seminar“,υπό την επιμέλεια της professional make-up artist Βασιλικής Λειβαδιώτη, στο campus ευρωπαϊκών προδιαγραφών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και η ταλαντούχα make-up artist Βασιλική Λειβαδιώτη σχεδίασαν και κάνουν πραγματικότητα την πρωτοποριακή ιδέα του «Beauty and Fashion Exclusive Seminar», με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις πραγματικές ανάγκες της βιομηχανίας και των επαγγελματιών του τομέα της ομορφιάς, αλλά και με την προσοχή εστιασμένη στις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν διεθνώς στις μεγάλες πρωτεύουσες του στυλ, όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, το Μιλάνο και η Νέα Υόρκη.

Στο γεμάτο λάμψη και glamour event, τα μοντέλα θα αφεθούν στα χέρια της ομάδας του Beκουτί και του Γιάννη Πραντσίδη για το hairstyling, η Dos Cosmetics θα επιμεληθεί το skincare, η Inglot θα μας μαγέψει με τα νέα trends στο μακιγιάζ και η Tsarina Boutique, θα επιμεληθεί τα outfits και το styling! Την απόλυτη λάμψη στη βραδιά θα προσδώσουν τα κοσμήματα SWAROVSKI, ενώ το Efilial Travel θα μας ταξιδέψει με εικόνες από όλο τον κόσμο!
…Και όλα αυτά με τη συνοδεία απολαυστικών cocktails,που δημιουργήθηκαν από το Las Ramblas Coffeebar αποκλειστικά για τους παρευρισκόμενους στο μοναδικό event.

Special Guest Artist: ARFS TATTOO / Πάτας Λευτέρης

Παρουσίαση: Χρήστος Ζηπέλας

Φωτογραφική κάλυψη: Tloupas Photography and Decoration

ΠΟΤΕ: Τρίτη 20 Νοεμβρίου

ΩΡΑ: 17.00 – 21.00

ΠΟΥ: ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑ, 6ο χλμ Λάρισας – Νίκαιας

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 2410-660400.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here