Φθορές σε Ι.Χ. στον σταθμό του ΟΣΕ στους Ν. Πόρους – Αγανάκτηση πολιτών

189

Φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του σιδηροδρομικού σταθμού των Ν. Πόρων Πιερίας προξενούν άγνωστοι δράστες το τελευταίο διάστημα, σπάζοντας τα παράθυρα των αυτοκινήτων που παρκάρουν εκεί εργαζόμενοι που μετακινούνται καθημερινά με τον προαστιακό.

Οι άγνωστοι έδρασαν δύο φορές μέσα σε διάστημα 15 ημερών. Η τελευταία επίθεση έγινε το βράδυ της περασμένη Τρίτης. Οι δράστες “χτύπησαν” κατά τις νυχτερινές ώρες σπάζοντας τα τζάμια 5 αυτοκινήτων. Στην προηγούμενη επίθεσή τους έσπασαν και πάλι τα παράθυρα της πόρτας των οδηγών 2 αυτοκινήτων. Μάλιστα ένας εκ των ιδιοκτητών υπέστη φθορά στο Ι.Χ. για δεύτερη φορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δράστες προξενούν μόνο ζημιές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα και δεν αποσπούν αντικείμενα από το εσωτερικό τους ψάχνοντας πιθανότατα για χρήματα ή άλλα είδη αξίας.

Για τα συμβάντα, που έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση των πολιτών από τη Λάρισα κι άλλες περιοχές, έχει ενημερωθεί το αστυνομικό τμήμα Δίου – Ολύμπου όπως κι η ΤΡΕΝΟΣΕ, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες του πάρκινγκ του σιδηροδρομικού σταθμού για την συγκέντρωση στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here