Φιλύρα σχίστηκε στη μέση στην Κεντρική πλατεία Αγιάς

443

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη

Τύχη βουνό είχε περιπτεράς στην Κεντρική πλατεία της Αγιάς το βράδυ του Σαββάτου, όπου μεγάλη φιλύρα, η οποία ουσιαστικά βρίσκεται εντός του χώρου που περικλείει το περίπτερο, έσπασε στα δύο, με αποτέλεσμα το μισό δέντρο να πέσει, αλλά όχι πάνω στο περίπτερο.

Ευτύχημα ήταν, επίσης, το ότι κανείς δεν τραυματίστηκε, αφού το σημείο είναι πολυσύχναστο, κυρίως από μικρά παιδιά, όπως και από ενήλικες. Ο άνεμος εκείνη την ώρα στην κωμόπολη ήταν σφοδρός στα 7 μποφόρ με ταχύτητα σχεδόν 60 χλμ/ώρα, αλλά ρόλο σίγουρα έπαιξε και το ότι το δέντρο δείχνει γερασμένο και σάπιο, γεγονός που σίγουρα πρέπει να προβληματίσει το Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης και τους γεωπόνους του Δήμου για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα δέντρα της πλατείας.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άνδρες του τοπικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου, άνδρες του ΔΕΔΔΗΕ, ιδιώτες εθελοντικά, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Καθημερινότητας του Πολίτη και Γραφείου Κινήσεως, Χρήστος Σκαρκάλης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσιαγκάλης και υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here