Φέτος στα παράλια της Λάρισας όλο το «παιχνίδι» γίνεται στο SUNSET στη Σωτηρίτσα!

665

Το φιλόξενο περιβάλλον, η τεράστια παραλία χωρητικότητας περίπου 500 θέσεων για ξαπλώστρες, τα υπέροχα νερά και η πολύ καλή εξυπηρέτηση είναι τα στοιχεία που έχουν αγαπήσει οι Λαρισαίοι και επιλέγουν το BEACH BAR  SUNSET για το μπάνιο τους στην παραλία της Σωτηρίτσας.

Οι καλοκαιρινές μας διακοπές στα παράλια είναι συνδεδεμένες με το BEACH BAR  SUNSET για απολαυστικές αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Η διεύθυνση του καταστήματος έχει φροντίσει να κάνει μια υπέροχη ανακαίνιση γεγονός που δίνει ακόμη περισσότερα credits στον «καλοκαιρινό παράδεισο» που βρίσκεται τόσο κοντά μας.

Ήλιος, θάλασσα, οργανωμένη παραλία, παιδική χαρά για τα μικρά παιδιά, καφεδάκι, τσιπουράκι, κρύα πιάτα, ποτά και cocktails για τα μεγάλα παιδιά, τα ατού που αποτελούν εγγύηση.

Μεγάλο προσόν φέτος του καταστήματος ο νέος παιδότοπος που αποτελεί ήδη το αγαπημένο στέκι των μικρών μας φίλων.

Όσο για τους μεγάλους, τα απογεύματα λειτουργεί το μπαρ στην παραλία όπου μπορείτε να απολαύστε το ποτό σας μετά το μπάνιο σας.

Και το βραδάκι ειδυλλιακές στιγμές συνοδεία super μουσικής, καθώς αρκετά συχνά φιλοξενούνται σε διάφορα events και πασίγνωστοι dee jays!

Ένας παραλιακός παράδεισος που συνδυάζει τα πάντα και για όλες τις ηλικίες.

 

Φέτος το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο BEACH BAR   SUNSET!!!

Υπεύθυνος καταστήματος: Κώστας Καμπίσιος
Εποχικότητα: Ανοιχτό όλο τον χρόνο
Σωτηρίτσα Αγιας
Τηλ : 694 857 3329

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here