Φάρσαλα: Κίνηση αλληλεγγύης από τον Όμιλο ΑΙΓΛΗ – Προσφέρει διαμονή σε οικογένειες από την Ουκρανία

605

Μία κίνηση αλληλεγγύης και υποστήριξής του Ουκρανικό Λαού από την Εταιρία ΑΙΓΛΗ.
Μία φιλανθρωπική κίνηση προς τις Ουκρανικές οικογένειες που βιώνουν την φρίκη του πολέμου και προς την εκεί ομογένειά μας ,που δοκιμάζεται πολύ σκληρά έρχεται από τον Όμιλο ΑΙΓΛΗ.
Μ ε γνώμονα την προσφορά η εταιρεία που δραστηριοποιείται και στο χώρο του Τουρισμού έρχεται να παρέχει προσωρινή διαμονή σε οικογένειες που πλήττονται αυτήν την στιγμή από την εισβολή στην χώρα τους .
Δίνεται η δυνατότητα για την παροχή προσωρινής διαμονής στο ξενοδοχείο καθώς και πλήρες γεύματα στους διαμένοντες για την κάλυψη των πρώτων αναγκών .
Σε συνομιλία που είχαμε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου ΑΙΓΛΗ κ. Βασίλειο Ντίνο μας ενημέρωσε ότι έχει σταλθεί γνωστοποίηση προσφοράς προς την Πρεσβεία της Ουκρανίας καθώς και του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την προσωρινή φιλοξενία Ουκρανών οικογενειών στο Ξενοδοχείο καθώς και την παροχή γευμάτων καθημερινά .
Σε ερώτηση σχετικά με την προσφορά προσωρινής φιλοξενίας, μας δήλωσε ότι :
“Η εταιρεία μας επιλέγει να διαδραματίσει έναν σταθερό και ενοποιητικό ρόλο αλληλεγγύης στην οικογένεια που πλήττεται και βιώνει την σκληρή αυτήν πραγματικότητα”.

Το 2017 υποδέχτηκε δεκαμελή Ουκρανική αντιπροσωπεία για πενθήμερη επίσκεψη το ξενοδοχείο ΑΙΓΛΗ με την επιτετραμμένη Πρέσβης της Ουκρανίας της Ελλάδος , που αποτέλεσε και τον πρώτο σταθμό στη διαδικασία της αδελφοποίησης των Φαρσάλων με την πόλη Κίλια Ουκρανίας. Έπειτα από την γνωριμία αυτή θα θελαμε να προσφέρουμε μια ελάχιστη βοήθεια σε αυτούς τους ανθρώπους .

Συγχαρητήρια στον ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΛΗ για την πρωτοβουλία αυτή που σε αυτούς τους καιρούς που ο τουρισμός και η εστίαση βιώνουν συνθήκες δύσκολες βιωσιμότητας στην χώρα μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here