Φάρσαλα: Γυναίκα “ψώνιζε” με πλαστά 50ευρα

541

Την παράνομη πράξη μιας γυναίκας Ρομά αντιλήφθηκε άμεσα Φαρσαλινός επιχειρηματίας, ανακόπτοντας τη δράση της, να διοχετεύσει με περισσότερα πλαστά χαρτονομίσματα αξίας 50 ευρώ τη φαρσαλινή αγορά, λαμβάνοντας πίσω γνήσια χαρτονομίσματα ως ρέστα από τους ανυποψίαστους επιχειρηματίες της πόλης.

Συγκεκριμένα, η δράστιδα πραγματοποίησε προχθές το πρωί συναλλαγή σε κεντρικό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης των Φαρσάλων, χρησιμοποιώντας πλαστό χαρτονόμισμα αξίας 50 ευρώ, για αγορές προϊόντων αξίας μόλις 5 ευρώ και λαμβάνοντας πίσω 45 ευρώ “καθαρά” χαρτονομίσματα ως ρέστα.

Την πράξη της αυτή αντιλήφθηκε ο επιχειρηματίας, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις αρχές, δίνοντας την περιγραφή μιας γυναίκας και τα χαρακτηριστικά της, η οποία εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Φαρ­σάλων που εκτελούσαν περιπολία. Κατά την προσαγωγή στο Τμήμα βρέ­θηκαν στην κατοχή της, άλλα τέσσερα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, καθώς και τα 45 ευρώ του παθόντα, τα οποία και του αποδόθηκαν. Αξίζει να αναφερθεί ότι η γυναίκα που συνελήφθη ήταν κάτοικος Αττικής.

Γ. Γκαντέλος

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here