Φάρμα: Ποιος θα είναι ο επιστάτης που θα έχει ρόλο-κλειδί -Ο άνδρας πίσω από το ημερολόγιο με τους σέξι αγρότες Λάρισας [εικόνες]

583

Η Φάρμα ετοιμάζεται στον ANT1 και, σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», ρόλο-κλειδί θα έχει ένας επιστάτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αρτσίτα, επιστάτης της Φάρμας θα είναι ο Ηλίας Τσούτσος. Ο επιστάτης θα έχει σημαντικό ρόλο, θα είναι αυτός που θα δίνει δοκιμασίες στους παίκτες και θα αποφασίζει αν τις έκαναν σωστά.

Ποιος είναι ο επιστάτης της Φάρμας

Ο Ηλίας Τσούτσος είναι ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου της Σκοπιάς Φαρσάλων και έγινε γνωστός μέσα από το ημερολόγιο με τους σέξι αγρότες Λάρισας.

Εκτός από πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου είναι και πρόεδρος του κτηνοτροφικού, αλλά και της κοινότητας του χωριού μετά τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές και φιλοδοξεί με την παρέα του να αναγεννήσει το χωριό.

https://www.instagram.com/p/CFfQpjTsP-Q/?utm_source=ig_embed

«Πρόκειται για το νέο μας ημερολόγιο για το 2021, το οποίο αποτελείται από παιδιά του χωριού μας, από 10 αγόρια και 4 κορίτσια, ποζάροντας σε καθημερινές εργασίες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, έτσι ώστε να στρέψουμε τον κόσμο πίσω στα χωριά μας, να αποκτήσουν ξανά την παλιά αίγλη που έχουν χάσει», είχε πει σχετικά με το ημερολόγιο, όπως αναφέρει η «Ελευθερία».

Φάρμα: Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή
Ρεπορτάζ ανέφεραν ότι παρουσιαστής της Φάρμας θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος επέλεξε να μη βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του «Survivor 4», καθώς η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, κυοφορεί δίδυμα. Ωστόσο, για την ώρα, από τον ANT1 δεν επιβεβαιώνουν την πληροφορία, ενώ ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η πρεμιέρα του ριάλιτι.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here