Ευχαριστήριο της ΠΕΑμΣΚΠ

473

Η Πανθεσσαλικη Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση της ροκ συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στο κηποθέατρο Αλκαζάρ Λάρισας στις 9/9 και στέφθηκε από επιτυχία.

Ευχαριστούμε :

 • Tον δήμο Λαρισαίων για την πολυτιμη βοήθεια και τωρα και όλα αυτα τα χρόνια.
 • Tους χορηγούς μας: το κέντρο αποκατάστασης Αρωγή, την εταιρεία NaniSecurity, το iLarissa.gr, την καφετέρια Daily, το κατάστημα Hempoil, το κρεοπωλείο Λεωνίδας, το Status Voice, το ξενοδοχείο Metropol, το Yum Yum, το Λαρισόραμα, το κέντρο αισθητικής Mystic Beauty, το “Τι Νέα Λάρισα”, τον Polis fm, το Voice Larissa, το ζαχαροπλαστείο Ρωξάνη, το κατάστημα Sakorafa Spotswear, το κατάστημα Costa Larisa, το Aelole.gr,  το LarisaNew, τις πίτες Ολύμπου που με την προσφορά τους φρόντισαν ώστε να οργανωθεί ακόμη πιο όμορφα η βραδιά μας.
 • Το συγκρότημα Εκείνος κ Εκείνος, που ταξίδεψε και ήρθε εθελοντικά από την Αθήνα, καθώς και στην τοπική σκηνή τους Εναλλάξ, Ροκόμελω, Distortion που ξεσήκωσαν τους θεατές.
 • Την ομάδα χορού ΣυνΧορό που άφησε άφωνους και μάγεψε τους παρευρισκόμενους με τις δυναμικές και εμπνευσμένες χορογραφίες τους και τους εθελοντές της ομάδας ΣυνΧορό
 • Tον εικαστικό κ.Βακαλούλη Μιχαήλ που αποτύπωσε στον τρίπτυχο καμβά την κίνηση των χορογραφιών, έργο το οποίο βρίσκεται στα γραφεία του συλλόγου της πεαμσκπ και είναι προς πώληση για κάθε ενδιαφερόμενο.
  τον εκπαιδευτικό κ.Γιουρούκη Αργύρη για την αφήγηση των στίχων των τραγουδιών στις δύο χορογραφίες.
 • Tον μουσικό κ.Λούγγο Βασίλη που πρόσφερε μία απο τις μουσικές δημιουργίες του.
  τους κ.Δομούζη Παναγιώτη, κ.Νικατσιού Μαρία, κ.Περιστερόπουλο Κωνσταντίνο για την κάλυψη του φωτογραφικού υλικού και βιντεο.
 • Tον κ.Μπαλιακούτα Κωνσταντίνο για την μουσική επιμέλεια, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας καθώς και στον Ερυθρό Σταυρό Λάρισας για την προσφορά τους στην βραδιά της συναυλίας, όπως θα ήθελα να αναφερθώ και στην Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών (ΕΠΟΜΕΑ) Λάρισας που βρίσκεται πάντα κοντά σε συναυλιακούς χώρους, και προσφέρουν βοήθεια στα άτομα με αναπηρία και όχι μόνο.

και φυσικά όλους εσάς που με την παρουσία σας γίνατε κρίκος στην αλυσίδα αγαπης, αλληλεγγύης και υποστήριξης για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας.

Εκ της διοικήσεως,
Γαριτσίου 15 και Επισκοπής
Αβερωφ, Λάρισα
2413007603

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here