Ευαγγελία Λιακούλη: «Γνωρίζω κάθε γωνιά του Νομού. Θα παλέψω δυνατά για τον Τόπο μας»

419

Την ευκαιρία να ξαναβρεθεί με παλιούς γνώριμους από την αυτοδιοίκηση, αλλά και πλήθος κόσμου είχε χθες στην Αγιά, η υπ. Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κ. Ευαγγελία Λιακούλη. Με εμπειρία χρόνων στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης η κ. Λιακούλη, έδειξε βαθύς γνώστης των προβλημάτων της περιοχής και συζήτησε με τους παράγοντες του τόπου για τα χρόνια ζητήματα, αλλά και τα καινούρια θέματα που προκύπτουν καθημερινά.
Στο κέντρο Υγείας Αγιάς, συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Δ/ντή, το Ιατρικό, το Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό και σε σύντομη ομιλία της τόνισε:
«Με την παρουσία μου σήμερα εδώ, θέλω να δηλώσω τη στήριξη του κινήματος Αλλαγής στο Εθνικό Σύστημα Υγείας που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ. Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των ασθενών και των εργαζομένων, στο έλλειμμα αξιοπρέπειας. Ένα δις κόβει ο κ. Τσίπρας τώρα από τις δαπάνες υγείας και ο κ. Μητσοτάκης μιλά και για νέες περικοπές. Δεν θα πάμε από την εγκατάλειψη του κ. Τσίπρα, στους πειραματισμούς του κ. Μητσοτάκη. Αναγέννηση του ΕΣΥ, μόνο το Κίνημα Αλλαγής ξέρει και μπορεί να κάνει».

Στην συνέχεια στην λαϊκή αγορά και στο εμπορικό κέντρο της πόλης της Αγιάς, η κ. Λιακούλη, είχε για μία ακόμη φορά την ευκαιρία να μοιρασθεί με παραγωγούς και εμπόρους προβλήματα της καθημερινότητά τους. Μετά την συνάντηση που είχε μαζί τους, η κ. Λιακούλη τόνισε την μεγάλη παραγωγική δύναμη της περιοχής και τις μεγάλες δυνατότητες των έμπειρων παραγωγών της, ενώ με λεπτομέρεια αναφέρθηκε στο αγροτικό πρόγραμμα ανάπτυξης του ΚΙΝΑΛ που αφορά στην ανάπτυξη των αγροτικών επιχειρήσεων μέσα από δυνατούς συνεταιρισμούς και ομάδες αγροτών, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία στην μείωση κόστους παραγωγής των αγροτικών προϊόντων και την δημιουργία αξιόπιστου δικτύου διάθεσης των στις διεθνείς αγορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here