Εξαλλος ο Αλέξης Γεωργούλης: «Εκαναν μοντάζ στο Πρωινό, ήθελαν να πετάξουν λάσπη» -Η απάντηση του Βαγγέλη Περρή

132

Για τον μισθό του ευρωβουλευτή απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης, λέγοντας πως ο σταθμός που πέρσι τον εκθείαζε παραποίησε τη συνέντευξή του, κάνοντας μοντάζ στα λεγόμενά του. Επίσης, προσθέτει πως είπαν πολλά ψέματα και υπάρχει δόλος πίσω από το μοντάρισμα.

Το πρωί της Παρασκευής ο Αλέξης Γεωργούλης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε για τον ντόρο που δημιουργήθηκε με τη συνέντευξή του αναφορικά με τον μισθό των ευρωβουλευτών, που φτάνει, όπως ακούστηκε να λέει, τις 25.000 ευρώ, και κατηγόρησε το Πρωινό για μοντάζ στη συνέντευξή του και ψέματα.

«Το περίεργο είναι τι είπαν σε αυτή την εκπομπή και πώς έκαναν μοντάζ σε όλα όσα είπαμε και μας κατηγορούν… Ήθελαν να πετάξουν λάσπη, ήθελαν να πουν ψέματα. Εγώ, όταν άκουσα τι έχει συμβεί, ήταν πλέον αργά, γιατί είχαν ήδη βγει τα νέα στα Μέσα. Άλλο ένα χοντρό ψέμα που ανέφεραν ήταν ότι κανείς άλλος ευρωβουλευτής δεν εργάζεται αλλού, μόνον εγώ. Πέρσι, που δούλεψα στο δικό τους κανάλι, τους είχα πει για τους άλλους με επαγγέλματα πολύ περίεργα, από παίκτες πόκερ μέχρι αγρότες.

Το ξέρουν πολύ καλά ότι είναι ψέματα. Ο κ. Περρής ανέφερε πως κανένας ευρωβουλευτής, μόνον ο Γεωργούλης συνεχίζει τη δουλειά που είχε πριν εκλεγεί. Εχει δημοσιευθεί κιόλας, 530 ευρωβουλευτές συνεχίζουν την εργασία που είχαν πριν, άσχετα με το κοινοβουλευτικό τους έργο.

Δεν πρόλαβα να επικοινωνήσω μαζί τους και αναρωτιέμαι, πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους; Όταν λένε τόσο εξόφθαλμα ότι θέλουν να σου ρίξουν λάσπη; Ξέρουν ότι ξέρουμε ότι είναι λάθος. Έχουν δόλο σε αυτό που λένε. Ξέρει όλη η ομάδα ότι αυτά που είπαν είναι όλα ψέματα. Υπάρχει πολύ μεγάλος δόλος.

Τα fake news φιμώνουν την αλήθεια. Δεν έχω σκεφτεί αν θα κινηθώ νομικά. Αυτό που κάνουν είναι εντελώς ανήθικο και αντίθετο από την ιδεολογία τους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Γεωργούλης.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σήμερα έπαιξε όλη τη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη στο BLV radio, στην οποία, αφού λέει όσα μεταδόθηκαν και χθες στο Πρωινό, εξηγεί στη συνέχεια ότι οι ευρωβουλευτές ελέγχονται για το κονδύλι των 25.000 ευρώ που λαμβάνουν για να διαχειριστούν ως έξοδα γραφείου και ότι και οι ευρωβουλευτές παίρνουν μισθό που είναι μονοψήφιος και δεν έχει το 9 μπροστά, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι και οι ευρωβουλευτές φορολογούνται.

Στη συνέχεια όμως, και ο Βαγγέλης Περρής έδωσε την απάντησή του μέσα από το Πρωινό.

«Ο κ. Γεωργούλης αναφέρθηκε στην εκπομπή και σε μένα προσωπικά και δεν θέλω να πω τίποτα. Επειδή συναισθάνομαι τη θέση του, την κατάστασή του, τη μάνα του, την οικογένειά του, τους ψηφοφόρους του, δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τον κ. Γεωργούλη, γιατί ό,τι ήταν να ειπωθεί, έχει ειπωθεί, ό,τι ήταν να γραφτεί έχει γραφτεί. Απλώς, θέλω να του υπενθυμίσω ότι έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής και σαν ευρωβουλευτής περιμένω να αρχίσει άλλο πόλεμο και όχι με τα πρωινάδικα».

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here