Έτοιμα τα σχολεία του δήμου Τεμπών για την επιστροφή των μαθητών

435

Ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης διαβεβαίωσε ότι σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γιώργο Ντόντο, έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών στα θρανία, τη Δευτέρα 11 Μαΐου.
Σε κάθε σχολικό συγκρότημα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει γίνει απολύμανση, σχολαστικός καθαρισμός και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη της υγείας των μαθητών και των διδασκόντων.
«Θα είμαστε δίπλα στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς τους, διαβεβαιώνοντας ότι η επανεκκίνηση των μαθημάτων θα γίνει με ασφάλεια. Πέραν της απολύμανσης και της σχολαστικής καθαριότητας που πραγματοποιήθηκε, καθ΄ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων, στο χώρο του σχολικού συγκροτήματος, θα είναι συνεχής η παρουσία καθαριστριών. Το πιο σημαντικό για να είναι ασφαλής η σχολική περίοδο που θα διανύσουμε, είναι να τηρήσουμε σχολαστικά τις οδηγίες των ειδικών για την καθαριότητα. Οι ανάγκες των Δήμων αυτήν την περίοδο είναι σημαντικά αυξημένες και για το λόγο αυτό η Αυτοδιοίκηση χρειάζεται επιπλέον χρήματα. Η συνεργασία με την ΠΕΔ Θεσσαλίας και την ΚΕΔΕ, είναι συνεχής από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης και έχει φέρει αποτελέσματα», δήλωσε ο κ. Γιώργος Μανώλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ