Αίτημα ισραηλινής εταιρείας για εισαγωγή μέσω Ελλάδος

199

Αίτημα ισραηλινής εταιρείας για εισαγωγή μέσω Ελλάδος, κατόπιν μεταποίησης φρούτων από Δομινικανή Δημοκρατία, καθώς και εισαγωγής ελληνικών φρούτων

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνετε ότι:

Περιήλθε αίτημα στο Γραφεία μας από τον κ. GabyBronfman, ιδιοκτήτη της εταιρείας BronfmanGroup , η οποία ασχολείται με την εισαγωγή φρούτων στο Ισραήλ από την Κεντρική και Νότια Αμερική. Με το συγκεκριμένο αίτημα η εν λόγω εταιρεία επιθυμεί την εισαγωγή ανανά από τη Δομινικανή Δημοκρατία στο Ισραήλ μέσω Ελλάδος.

Συγκεκριμένα μετά από συγκεκριμένη έρευνα η εν λόγω εταιρεία διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να εισάγει απευθείας από την Δομινικανή Δημοκρατία το συγκεκριμένο φρούτο και εκτιμά ότι τούτο μπορεί να γίνει από την Ελλάδα αφού γίνει εκεί η επεξεργασία και συσκευασία του προϊόντος. Παράλληλα ο κ. Bronfman επιθυμεί να εισάγει και άλλα φρούτα από Ελλάδα.

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι ως ακολούθως:

Όνομα: BRONFMAN GROUP, Mr. Gabby Bronfman
Τηλ. Επικ. κινητό: +9720544937086
e-mail: gaby@bronfmangroup.com
Διαδικτυακός τόπος: www.bronfmangroup.com
Διεύθυνση: 22 Nachmanistr. , TelAviv 6579436, Israel

Το αίτημα θα αναρτηθεί και στην κατηγορία «ζητήσεις» στην πύλη Agora.

Επικοινωνήσαμε με κ. Bronfman και διαπιστώσαμε πρόθεση εταιρείας του να προχωρήσει άμεσα σε υλοποίηση του εν λόγω επιχειρηματικού σχεδίου. Σημειώνεται ότι η εν λόγω εταιρεία ασχολείται και με επενδυτικά σχέδια σε κλάδο ακινήτων για το λόγο αυτό μας προωθήσαμε και σχετική πληροφόρηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here