Έστησαν μπλόκο με τρακτέρ στην Εθνική Οδό Λαρίσης – Κοζάνης (ΦΩΤΟ)

1266

ε στήσιμο μπλόκου με τρακτέρ στην Εθνική Οδό Λαρίσης – Κοζάνης, προχώρησαν την Παρασκευή οι αγρότες και κτηνοτρόφοι από τον Τύρναβο και το Δαμάσι, συμπαρατασόμενοι και συμπαραστεκόμενοι στους αγρότες και κτηνοτρόφους που έστησαν το μπλόκο της Νίκαιας Λάρισας, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς.

Αναλυτικά αναφέρουν,

«Διεκδικούμε την επιβίωση μας ώστε να υπάρχουμε αύριο στα χωράφια μας με τα δίκαια αιτήματα μας τα οποία διαμορφώθηκαν στην τελευταία σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και αγγίζουν τα προβλήματα όλων των βιοπαλαιστών αγροτών σχετικά με το κόστος παραγωγής την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος,ΕΛΓΑ,παραμονή της ονομασίας του Τσίπουρου κλπ.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους εκατοντάδες συναδέρφους μας που έστησαν το κεντρικό μπλόκο της Νίκαιας οι οποίοι όμως έχουν απέναντι τους την κυβερνητική καταστολή. Δεν είναι τυχαίο ότι κάτω από την πίεση των τρακτέρ η κυβέρνηση πραγματοποίησε την Παρασκευή εξαγγελίες για τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο, οι οποίες όμως είναι ψίχουλα και αποτελούν ξεκάθαρη κοροϊδία.

Καλούμε τους υπόλοιπους συναδέλφους μας από τον Τύρναβο και τα γύρω χωριά να ενισχύσουν τις επόμενες ημέρες τις κινητοποιήσεις δυναμώνοντας και άλλο τον αγώνα των αγωνιζόμενων αγροτών και κτηνοτρόφων».

Πηγή: 902.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here