Εργαλεία ενίσχυσης και ασφάλειας των εξαγωγών

334

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) και ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ) διοργανώνουν σήμερα Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 17:00, εκδήλωση με θέμα «Ασφαλίστε τις εξαγωγές σας», στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, Λάρισα).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο τρόπος που λειτουργεί η ασφάλιση πίστωσης και το γεγονός ότι είναι διαθέσιμη ανεξαρτήτου μορφής της εταιρίας. Οι παρευρισκόμενοι θα γνωρίσουν τις υπηρεσίες του ΟΑΕΠ για την ασφάλιση των εξαγωγικών πιστώσεων στόχος του οποίου είναι η ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών συνυπολογίζοντας τις ανάγκες της αγοράς και θα ενημερωθούν για τις υπηρεσίες αλλά και το εκθεσιακό πρόγραμμα του Enterprise Greece.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Γιάννης Τσερέπας, Αντιπρόεδρος ΣΘΕΒ και Πρόεδρος της ΛΑΡΙΠΛΑΣΤ ΑΕ, ο κ. Κ. Παπαπαναγιώτου, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΕΠ για την ασφάλιση εξαγωγικών πιστώσεων ως εργαλείο προσέλκυσης πελατών και χρηματοδότησης και ο κ. Γ. Παπαστεργιόπουλος Διευθυντής Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Enterprise Greece που θα ενημερώσει για τις εξαγωγικές ευκαιρίες και το εκθεσιακό πρόγραμμα του οργανισμού.

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι για την συμμετοχή τους μπορούν να απευθύνονται στον ΣΘΕΒ τηλ. 2410555507 και education@sthev.gr.

Χορηγός της εκδήλωσης θα είναι η LOG ON – ENTERSOFT

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here