Έρχεται το 7ο Ταράτσα Film Festival Λάρισας

747

Για 7η συνεχόμενη χρονιά ανεβαίνουμε στις ταράτσες! Αφορμή για αυτό είναι το Taratsa Film Festival Λάρισας και η Περιφερεια Θεσσαλίας που θα προσφέρουν και φέτος μια διαφορετική νότα στα ζεστά βράδια του Ιουλίου. Τι καλύτερο από το να ανεβούμε σε μια ταράτσα και να απολαύσουμε, μαζί με τη δροσιά που προσφέρει, ένα κρύο ρόφημα και ταινίες από ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ .
Στις 27-30 Ιουλίου 2023 στις ταράτσες του Γαλλικού ινστιτούτου ,Κλίμαξ , Upper και Καφενείο η Γη θα προβληθούν βραβευμένες ταινίες από το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας , μια μεγάλου μήκους ταινία παρουσία του δημιουργού της (θα ανακοινωθεί σύντομα )παράλληλες δράσεις, συζητήσεις και διαγωνισμούς .

Αν αναλογιστούμε ότι το 6ο Taratsa Film Festival Λάρισας αριθμούσε 5 sold out ταράτσες στην πόλη της Λάρισας και πολλές ακόμα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, προβολές βραβευμένων ταινιών από το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, την πανθεσσαλική πρώτη προβολή της ταινίας του Γιώργου Γούση «Μαγνητικά Πεδία» με την παρουσία του ίδιου στην ταράτσα του Καφενείου η Γη να σχολιάζει την ταινία του .. τότε στην 7η χρονιά του Taratsa Film Festival Λάρισας ο πήχης έχει ανέβει αρκετά ψηλά !
Οργάνωση taratsa film festival larisas και Περιφερεια Θεσσαλιας

Με την υποστηριξη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής κ Εστίασης Λάρισας .

Είστε έτοιμοι να ανεβούμε;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ