Έρχεται στη Λάρισα το παζάρι βιβλίου “Bookfest”

188

Στη Λάρισα θα βρίσκεται το παζάρι βιβλίου Bookfest στην Τρίγωνη Πλατεία Ρούσβελτ 49  (δίπλα στο supermarket) από 25 Φεβρουαρίου 2022 με ελεύθερη είσοδο.

Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ,

Σάββατα 10 πρωί έως 8 βράδυ – Κυριακές κλειστά.

Στο Bookfest θα βρείτε:

βιβλία 100 εκδοτικών οίκων σε απίστευτα χαμηλές τιμές και που αξίζει να επισκεφτούν όλοι οι κάτοικοι της Λάρισας αλλά και της ευρύτερης περιοχής .

Όλα τα βιβλία διαθέτουν ετικέτα με την τιμή διάθεσης ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή που θα τa αγοράσει. Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στις αγορές. Μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα μόνο βιβλίο με αξία 0,50 λεπτά. Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορείτε  σε έναν άνετο χώρο να επιλέξετε από την τεράστια ποικιλία βιβλίων αυτά που σας ενδιαφέρουν.

βιβλία 100 εκδοτών σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 €

 –  βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλων των κατηγοριών. Νηπιακά, Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας, Παιδικά και Εφηβικά, Παραμύθια, Παζλ, Κατασκευές, Λογοτεχνία Ελληνική και Ξένη, Σύγχρονη και Κλασική, Ποίηση, Ψυχολογία, Ιστορία, Λαογραφία, Κόμικς, Χιούμορ, Επιστημονική Φαντασία, Αστυνομικά, Τρόμου και χιλιάδες άλλα. 

– Χιλιάδες τίτλοι όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες περιμένουν να τους εξερευνήσετε και να βρείτε αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

 Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν ώστε ΟΙ ΤΙΜΕΣ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΑΓΟΡΩΝ σε ποσό η ποσότητα.

 To Bookfest δεν διαθέτει βιβλία που υπάγονται στον νόμο περί ενιαίας τιμής βιβλίου δηλαδή λογοτεχνικά βιβλία της τελευταίας διετίας που βρίσκονται στην πρώτη τους έκδοση (ο νόμος περί ενιαίας τιμής βιβλίου δεν επιτρέπει έκπτωση)

 ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

χωρίς φυσικά καμία επιβάρυνση του πελάτη.

(Αmerican Express®, Diners Club, Visa, MasterCard, Discover, Union Pay)

 Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να έχετε ενημέρωση για όλες τις προσφορές μας

https://web.facebook.com/pazaribiblioularissa/

περισσότερες πληροφορίες: 6988907067

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here