Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση «Φωτογράφισε μαζί μας την πολιτιστική κληρονομιά #ΙnstameetGreece» στη Λάρισα

498

Μετά την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, αρκετοί πολίτες, ο επικεφαλής και τα μέλη της ομάδας έργου του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Θεσσαλίας Europe Direct, συμμετείχαν στην διαδρομή που έγινε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 με αφετηρία το μνημείο του Ιπποκράτη και κατάληξη το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας στα πλαίσια της δράσης «Φωτογράφισε μαζί μας την πολιτιστική κληρονομιά #ΙnstameetGreece».

Σκοπός της πορείας αυτής ήταν να φωτογραφηθούν διάφορα πολιτιστικά μνημεία της πόλης και οι φωτογραφίες να δημοσιευθούν στο Ιnstagram : #InstameetGreece. Οι 3 φωτογραφίες που θα πάρουν τα περισσότερα “likes” θα βραβευθούν με «goody bag» από την Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. Η διαδικασία της καταμέτρησης άρχισε από 10/2/2019 στις 18.00 και θα τελειώσει στις 13/2/2019 στις 18.00.

H δράση αυτή έγινε με την πρωτοβουλία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας-Γαλλικής Πρεσβείας και του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Λάρισας στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Θεσσαλίας Europe Direct.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here