Με επιτυχία η ημερίδα από τον ΣΘΕΒ με θέμα: «Όλες οι απαντήσεις για το DigitalMarketing και το E-commerce»

289

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Όλες οι απαντήσεις για το DigitalMarketing και το E-commerce».

Κατά την διάρκεια της ημερίδας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν αλλά και να λύσουν όλες τις βασικές απορίες τους σχετικά με το DigitalMarketing και το E-commerce αλλά και να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους ωφελήσουν για την καλύτερη αξιοποίηση των εργαλείων αυτών. Πιο συγκεκριμένα αναλύθηκαν τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα site ή e-shop ελκυστικό στο κοινό, καθώς και η σωστή δομή που πρέπει να έχει. Ακόμη, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τους μηχανισμούς με τους οποίους μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους μέσω των e-shopενώ τέλος ενημερώθηκαν πως να στήσουν τη δική τους πραγματική καμπάνια σε GoogleAdwords, Facebook, Instagram καθώς και τις δυνατότητες βελτιστοποίησής της

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Αρσένης Πασχόπουλος, ο οποίος είναι απόφοιτος του DereeCollege με μεταπτυχιακό στο BostonUniversity και από τους πρώτους marketers του διαδικτύου στην Ελλάδα με δράση η οποία ξεκινάει από το 1996. Είναι ManagingPartner στην εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου Just On Line καθώς και συγγραφέας βιβλίων.

Την ημερίδα παρακολούθησαν στελέχη και εκπρόσωποι επιχειρήσεων που επιθυμούσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που τους παρέχει το διαδίκτυο για την προβολή και την προώθηση των επιχειρήσεων και των προϊόντων τους γενικότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here