Επίσκεψη του Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Υδάτων της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας στον ΤΟΕΒ ΕΝΙΠΠΕΑ

440

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Υδάτων της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας κ.Χρήστος Σταυροθεόδωρος, συνοδευόμενος από τον αναπλ. Τομεάρχη κ. Αθανάσιο Ρουμπακιά και το μέλος της επιτροπής κ. Απόστολο Δημητριάδη, επισκέφθηκαν τον ΤΟΕΒ ΕΝΙΠΕΑ, όπου είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ κ.Αναστάσιο Δραχμάνη, το μέλος του Δ.Σ. του ΤΟΕΒ και Γραμματέα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων κ.Αγγελακόπουλο Μιλτιάδη και το μέλος του ΓΟΕΒ κ.Νικόλαο Γούσιο.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον ΤΟΕΒ, προβλήματα και προτάσεις για την άμεση επίλυσή τους. Λόγω του ότι η επαρχία Φαρσάλων έχει ένα ιδιαίτερο προσόν, διασχίζεται από τον ποταμό Ενιππέα, η ροή του οποίου είναι επαρκής, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες, αναφέρθηκαν στη δημιουργία ταμιευτήρων και καναλιών για τον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα.
Ο ΤΟΕΒ ΕΝΙΠΕΑ, θα προσκομίσει σύντομα στον Τομεάρχη της ΝΟ.Δ.Ε., έκθεση με ελλείψεις, παρατηρήσεις καθώς και προτάσεις για την αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων.
Στη συνάντηση, παρευρέθησαν επίσης η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων κ.Μαργαρίτα Γκότη, καθώς και ο Τομεάρχης Αγροτικού της ΝΟ.Δ.Ε. κ.Μίλτος Μπασδάνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here