Επίσκεψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας σε Δαμάσι και Μεσοχώρι

280

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι:

Το Δαμάσι και το Μεσοχώρι επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 5/3/2021 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, Σωτήρης Γιαννακόπουλος συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο, ΔημήτηρηΠαπαλέξη και τον Υπεύθυνο Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, Γιώργο Τσιαπλέ .

Ο Πρόεδρος και τα μέλητης Διοικητικής Επιτροπής του φορέα είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι το μέγεθος των ζημιών που προκάλεσαν οι πρόσφατοι σεισμοί,καθώς και να συνομιλήσουν με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κύριος Γιαννακόπουλος « Είναι ευτύχημα το ότι δε θρηνήσαμε ανθρώπινες απώλειες, ωστόσο θα πρέπει άμεσα να ληφθεί μέριμνα για την αποκατάσταση των ζημιών και την κατά το δυνατό συντομότερη επάνοδο στην κανονικότητα. Ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις να υπάρξει ιδιαίτερη φροντίδα για άμεση αποζημίωση αποκατάστασης των φθορών στα κτήρια, αλλά και στα κατεστραμμένα εμπορεύματα και πάγια. Ως διοίκηση του Επιμελητηρίου θα απευθυνθούμε προς όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, ούτως ώστε να υπάρξει άμεση ανακούφιση των πληγέντων συναδέλφων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here