Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας θα πραγματοποιήσουν υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

494

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Απριλίου, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος, Δημήτρης Παπαδημούλης και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδόσης Πελεγρίνης και Όλγα Νάσση.

Το πρόγραμμα της επίσκεψής τους έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

10.00 : Επίσκεψη στο Δημαρχείο Λάρισας και συνάντηση με το Δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη

11.00: Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

12.00 : Επίσκεψη του Δημήτρη Παπαδημούλη και της Όλγας Νάσση στο Δημαρχείο Τυρνάβου και συνάντηση με το Δήμαρχο Τυρνάβου, Παναγιώτη Σαρχώση

Θα ακολουθήσουν, περιήγηση στο κέντρο του Τυρνάβου και επισκέψεις στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου και στον ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου.

12.00: Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Θεοδόσης Πελεγρίνης, θα επισκεφθεί διαδοχικά τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και τον χώρο του 33ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας στη συνοικία της Νέας Σμύρνης.

14.00: Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης θα συναντηθεί με την Διοίκηση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

18.30: Επίσκεψη του κ. Πελεγρίνη στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας

20.30: Εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σε αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρισας, (Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος), με τη συμμετοχή των Δημήτρη Παπαδημούλη, Θεοδόση Πελεγρίνη και Όλγας Νάσση με θέμα : «Νέα εποχή, νέοι αγώνες με την Αριστερά μπροστά. Προοδευτική Συμμαχία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

10 .00 – 12.00: Επίσκεψη του Δημήτρη Παπαδημούλη και της Όλγας Νάσση στην Ελασσόνα. Η επίσκεψη θα περιλαμβάνει περιήγηση στο κέντρο της πόλης, επίσκεψη στο Δημαρχείο και συνάντηση με το Δήμαρχο Ελασσόνας, Νίκο Ευαγγέλου, επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας και το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here