Επίσκεψη στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας

349

Το Κατάστημα Κράτησης Λάρισας επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων Παναγιώτης Γούλας, συνοδευόμενος από μέλη της Παράταξης «Πρωτοβουλία Αξιών» και υποψήφιους του συνδυασμού.
Για τον τρόπο λειτουργίας της φυλακής και τις ανάγκες των εγκλείστων, ιδιαίτερα σε θέματα περίθαλψης και καθημερινότητας, ενημέρωσαν τον κ. Γούλα, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Φυλακής, ο Αρχιφύλακας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων.
Υπήρξε συνομιλία με την Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Φυλακής, τον Αρχιφύλακα και τον πρόεδρο του Συλλόγου των Σωφρονιστικών υπαλλήλων.
Ακολούθησε συνάντηση με το Διοικητικό και Φυλακτικό προσωπικό της Φυλακής, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στους εργαζόμενους.
Δέσμευση της παράταξης υπήρξε η επόμενη επίσκεψη του Δημάρχου στο Σχολείο της Φυλακής του 2ου ΣΔΕ Λάρισας για την ενημέρωση και συζήτηση σε θέματα που αφορούν στο εκπαιδευτικό έργο και στις ανάγκες των εκπαιδευόμενων.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε έκκληση προς όλους τους αρμοδίους για τη στήριξη και υποστήριξη του έργου των εθελοντών, οι οποίοι δουλεύουν αμισθί και καταθέτουν την ψυχή τους σαν εκπαιδευτές μα πάνω απ’ όλα σαν κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι.
«Το θέμα της εκπαίδευσης των κρατουμένων είναι τεράστιο και ιδιαίτερα σημαντικό καθώς έχει να κάνει με έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης με επίκεντρο τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και ειδικότερα τους έγκλειστους!.
Ας αφυπνίσουμε την κοινωνία κι ας συμβάλλουμε όλοι μας στην ανάδειξη των αναγκών και των δεξιοτήτων τους», κατέληξε ο κ. Γούλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here