Επίσκεψη Αγγελάκα σε Ανατολή και Καστρί

905

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον υποψήφιο Δήμαρχο Αγιάς, Γιάννη Αγγελάκα, οι κάτοικοι των χωριών Καστρί και Ανατολή της Δημοτικής Ενότητας Λακέρειας, τα οποία επισκέφτηκε χθες Κυριακή 12 Μάη.
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αγγελάκας το πρωί της Κυριακής, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του «Αγιά 2019-Νέα Εποχή», είχε την ευκαιρία στο Πνευματικό Κέντρο του Καστρίου, παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, να συζητήσει διεξοδικά για τις ανάγκες αλλά και τις σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου. Μίλησε για έναν δήμο κοντά στον πολίτη ενώ η μοναδική υπόσχεση που έδωσε ήταν ότι θα υπηρετήσει τις ανάγκες των δημοτών.
Επόμενος σταθμός ήταν η ορεινή Ανατολή, το χωριό από το οποίο -όπως ο ίδιος είπε- έχει ιδιαίτερες μνήμες, καθώς είναι ο τόπος καταγωγή της μητέρας του. Εμφανώς συγκινημένος από το καλωσόρισμα των κατοίκων, συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα του χωριού αλλά και τις δυνατότητες, που αυτό έχει να αναπτυχθεί τουριστικά. Από τις ιδιαίτερες στιγμές ήταν όταν συνάντησε στην πλατεία του χωριού συγγενείς του και παλιούς συμμαθητές από το Γυμνάσιο της Αγιάς. Οι κάτοικοι των δύο χωριών ευχήθηκαν στον υποψήφιο δήμαρχο καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα του για μια «Νέα Εποχή» στον Δήμο Αγιάς.
Οι περιοδεία του Αγγελάκα συνεχίζεται στη Δημοτική Ενότητα Λακέρειας σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, στα χωριά Μαρμαρίνη (19:30) και Δήμητρα (21:00).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here