Επιμελητήριο Λάρισας: Εκδήλωση για το ελληνικό κρασί στις αγορές της Ασίας

260

Αναγνωρίζοντας τις εξαγωγικές προσπάθειες των Ελλήνων οινοποιών, και με δεδομένο τιςσυνέπειες του COVID-19 στον οινικό κλάδο παγκοσμίως, η RECO EXPORTS ανέλαβε τηνπρωτοβουλία να διοργανώσει την παραπάνω εκδήλωση με σκοπό να δημιουργήσειουσιαστικές ευκαιρίες και προοπτικές ανάπτυξης των εξαγωγών ελληνικού οίνου στην Κίνα.

Σε συνεργασία με το HongKong Trade Development Council, ο σκοπός αυτής εκδήλωσηςείναι η δημιουργία ενός διαύλου επικοινωνίας μεταξύ του Ελληνικού Κρασιού και τηςΚινεζικής αγοράς και η ανάδειξη νέων σημαντικών ευκαιριών για τον ελληνικό κρασί στοHongKong και την Κίνα. Επιπλέον, για να γνωρίσουμε με ποιον τρόπο αξιοποίησε η Ιταλίατην στρατηγική θέση του HongKong, ούτως ώστε να εδραιωθεί με επιτυχία στην Κίνα καιαπό εκεί στην υπόλοιπη Ασία.

Οκτώ συμμετέχοντες με εξαιρετική εμπειρία στον τομέα τους θα συνομιλήσουν για τηναγορά του κρασιού στην Κίνα, θα μεταφέρουν τις απόψεις τους και θα εξετάσουν τιςπροοπτικές ανάπτυξης του Ελληνικού Οίνου στην Κίνα και τα βήματα που απαιτούνται γιαμια σωστή και σταθερή διείσδυση στις κερδοφόρες αγορές της.

Hosted by Yiannis Karakasis MW

Εγγραφή στο Webinar μπορείτε να κάνετε στην ανάρτηση που βρίσκετε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here