Επιμελητήριο Λάρισας: Ευχαριστήριο Μήνυμα προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό

259

Από το Επιμελητήριο Λάρισας, ανακοινώνεται ότι:

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της πρόσκλησης «Ενίσχυση της Ενεργειακής Απόδοσης των δημοσίων κτιρίων στη Θεσσαλία» της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην οποία το Επιμελητήριο Λάρισας είχε καταθέσει πρόταση χρηματοδότησης. Η πρόταση εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με συνολικό προϋπολογισμό 850.000€.

Είναι η πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία του φορέα μας που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ ένα τόσο μεγάλο έργο.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής, θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια τονΠεριφερειάρχη Θεσσαλίας κο. Κώστα Αγοραστό για τόσο σημαντική βοήθεια στον φορέα μας καθώς και για την αναμενόμενη πρόσκληση για την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας αποδεικνύει εμπράκτως την στήριξη του στην τοπική επιχειρηματικότητα μέσω της χρηματοδότησης του Επιμελητηρίου. Θυμίζουμε την συνέργεια του Επιμελητήριου Λάρισας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την συγχρηματοδότηση της συμμετοχής επιχειρήσεων – μελών μας στις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού και ευελπιστούμε και σε νέες κοινές δράσεις που θα βοηθήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Θεσσαλίας να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη οικονομική και υγειονομική συγκυρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here