Επιμελητήριο Λάρισας: Διαδικτυακό συνέδριο για την ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας

201

Διοργάνωση διαδικτυακού συνεδρίου ‘’Second Belt & Road Trade & Investment Forum: Strengthening Openness and Cooperation to Weather the Trying Times (15.1.2021)

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι:
Aπό το Γραφείο ΟΕΥ Πεκίνου, αποστέλλετε πρόσκληση συμμετοχής για το εν θέματι διαδικτυακό συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15 Ιανουαρίου 2021.

Το εν λόγω συνέδριο, που διοργανώνεται για δεύτερη φορά, αφορά τομείς, όπως η ανάπτυξη της παγκόσμιας ψηφιακής οικονομίας και η «πράσινη» ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας μετά την πανδημία Covid-19.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Συνέδριο συμπληρώνοντας την αίτηση που βρίσκεται στον ιστότοπο (απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου) πριν τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Σημειώνεται ότι παράλληλα με το συνέδριο θα διοργανωθεί εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων B2B, για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή προωθώντας την παραπάνω αναφερόμενη αίτηση συμμετοχής τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση (απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με την υπεύθυνο επικοινωνίας του Συνεδρίου, κα DongYueran (email: brforum@ccoic.cn, τηλέφωνο: 86-10-86431025).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here