Επί ποδός ο τοπικός αστυνόμος στα Μεσάγγαλα του δήμου Τεμπών

400

Ανέλαβε τα καθήκοντά του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Τοπικός Αστυνόμος στο Δήμο Τεμπών και συγκεκριμένα στην παραλία Αιγάνης στην περιοχή Μεσάγγαλα.

Ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Ζάχο και παρουσία του Διοικητή του Α.Τ Τεμπών κ. Πρ. Χαρισμανίδη επισκέφθηκαν το κτίριο που στεγάζεται ο Τοπικός Αστυνόμος στα Μεσάγγαλα και ενημερώθηκαν για την λειτουργία του αστυνομικού σταθμού.Αποστολή των τοπικών αστυνομικών είναι να βελτιωθεί η ποιότητα του επιπέδου της εξυπηρέτησης των πολιτών αλλά και να επιλυθούν καθημερινά προβλήματα που εμπίπτουν και απασχολούν την Ελληνική Αστυνομία.
Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το θεσμό του Τοπικού Αστυνόμου που θα έχει καθημερινά ανοικτή την πόρτα του και να ζητούν τις υπηρεσίες του. Απο την πλευρά της δημοτικής αρχής θα υπάρχει κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη στο έργο του Τοπικού Αστυνόμου.
Τέλος ευχήθηκε στον Τοπικό Αστυνόμο, Αρχιφύλακα Αντώνη Δίρβα, υγεία και δύναμη,ώστε να ανταποκριθεί με επάρκεια στα καθήκοντα που αναλαμβάνει.
Να σημειώσουμε οτι στο Δ.Τεμπών λειτουργεί ο θεσμός του Τοπικού Αστυνόμου και στην Τοπική Κοινότητα Ραψάνης για όλο το χρόνο.

Πηγή: ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here