Επετειακό Τουρνουά γρήγορου Σκακιού – “RAPID-BLITZ” από το Σύλλογο Σκακιστών Λάρισας και το Δήμο Λαρισαίων

223

Ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκακιστών Λάρισας και σε συνέχεια των κοινών δράσεων και της άριστης σχέσης με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, διοργανώνει «Τουρνουά γρήγορου Σκακιού» RAPID – BLITZ, στις 13 – 14 & 15 Δεκεμβρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.
Το Τουρνουά έχει επετειακό χαρακτήρα για τα 60 χρόνια του Συλλόγου Σκακιστών Λάρισας, προς τιμήν του ιδρυτή και επίτιμου προέδρου του συλλόγου κ. Πηλέα Μακρή.
Στις 13 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί Τουρνουά Blitz ενώ στις 14 & 15 Τουρνουά Rapid.
Για δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου και ώρα 23:00 στο e-mail του συλλόγου larissachess@gmail.com. Στη δήλωση συμμετοχής θα αναφέρεται ονοματεπώνυμο, FIDE ID, AM ΕΣΟ και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Πληροφορίες για το Σύλλογο Σκακιστών Λάρισας: Παπακυριαζή 63, τηλ.: 2413013391 – 6983761092.
Για το Δήμο Λαρισαίων στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεων – Τμήμα Διά Βίου Μάθησης τηλ. επικοινωνίας 2410680249-50.
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Λάρισα – «Η Πόλη που Μαθαίνει» καθώς προάγει την κουλτούρα συνεργασιών και δράσεων που ενισχύουν τη μάθηση, την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και ενισχύει τις ίσες ευκαιρίες χωρίς διακρίσεις σε όλους του πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here