Ενημερωτικής ημερίδα από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας

341

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ), μετά από πολλά αιτήματα μελών και φίλων της, προχωρεί στην διοργάνωση ακόμα μιας ενημερωτικής ημερίδας, αυτή τη φορά για θέματα απόφοιτων Στρατιωτικών Σχολών, με επίκεντρο το «Σώμα Υπαξιωματικών» στις 17/10/19 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του HOTEL OLYMPOUS TERRA στη Λάρισα.
Στόχος και σκοπός της εκδήλωσης αυτής, είναι να ακουστούν αποκλειστικά οι απόψεις των απλών ανώνυμων συναδέλφων και όπως γίνεται κατανοητό, των άμεσα ενδιαφερόμενων, χωρίς την παρουσία πολιτικών ή άλλων αρχών.
Η μακρά ιστορία και η διαχρονική προσφορά των ΑΣΣΥ των τριών κλάδων των ΕΔ, επιβάλει να ακουστούν δυνατά οι φωνές και οι ανησυχίες τους και να μεταφερθούν οργανωμένα στην Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία.
Στο πάνελ, με απόφαση του ΔΣ, θα βρίσκονται εξαίρετοι συνάδερφοι, οι οποίοι θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους πάνω σε μια λίστα θεμάτων και το συντονισμό της ημερίδας θα αναλάβει αποκλειστικά ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΛ.
Καθημερινά, αυτοδιοίκητες Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Στρατιωτικών, χαιρετίζουν και δηλώνουν ξεκάθαρα τη στήριξή τους στην πρωτοβουλία αυτή της ΕΣΠΕΛ, τις οποίες και ευχαριστούμε.
Δεδομένου του θετικού κλίματος που δημιουργείται, η οργανώτρια Ένωσή μας, απευθύνει ενωτικό κάλεσμα σε συναδέρφους όλων των προελεύσεων, σε συνδέσμους, συλλόγους και ενώσεις, που αποσκοπούν σε ουσιαστική συζήτηση, να παρευρεθούν και να στηρίξουν την Ημερίδα και να καταθέσουν την άποψή τους σε ότι τους αφορά.
Το ΔΣ της ΕΣΠΕΛ και τα μέλη της θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη προσπάθεια αυτή. Δεν θα επιτρέψουμε όμως σε κανένα να χειραγωγήσει ή να καπηλευτεί την προτροπή των συναδέλφων για ουσιαστικό διάλογο για την ανάδειξη και άμεση επίλυση των προβλημάτων τους.
ΤΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΛ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here